Organiseer een borrel in Botanique

Afgestudeerd, jarig of gewoon zin in een uitgebreide vrijmibo? Bij Bar Botanique kan het allemaal. De grote bar is ideaal voor een goede bar-sessie. Ook hebben we meerdere plekken waar je met een groep lekker kunt borrelen, zoals onze lounge. Op verzoek kunnen we muntjes of bandjes verzorgen. 

Voor een babyshowers kunnen we de gehele vide aanbieden en in overleg een menu samenstellen. 

à bientôt!

Afstudeerfeestje

Het is misschien wel een van de leukste feesten die je geeft in je leven, namelijk je afstudeerfeest. Bar Botanique begrijpt dat als geen ander en verwelkomt jou en je vrienden dan ook graag voor de grote aangelegenheid.

Organiseer jouw afstudeerfeest in Bar Botanique

Bedrijfsborrel

Is het tijd voor een teamuitje? Bar Botanique is dé plek voor een bedrijfsborrel. Even weg uit de hectiek van werk, hup de bar in.

Kom hangen aan de bar

Verjaardag vieren

Bar Botanique op de hoek van de straat in Amsterdam Oost; dé bar tropique en altijd in voor een goede verjaardagsborrel. Compleet met Sangria en heerlijke cocktails maken we er een feestje van. Zelfs aan de palmbomen is gedacht.

Plan jouw verjaardagsfeestje 

VrijMiBo

Wandel na een lange werkdag gezellig binnen bij Bar Botanique voor een VrijMiBo (of Woe- of DoMiBo, kan natuurlijk ook). Compleet met grote keus uit verschillende bieren, wijnen én cocktails.

Kom gezellig borrelen