Private Dining locatie in Amsterdam Oost

Als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een grotere groep, dan is Bar Botanique de perfecte locatie. Of het nu gaat om een diner met een grote groep, het vieren van een verjaardag of afstuderen, teamuitje, high tea of babyshower, bij Bar Botanique kan veel. Wit u meer privacy dan is dat ook mogelijk, onze vide is in z'n geheel af te huren. 

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een speciaal groepsmenu aan. Ook voor de lunch hebben wij een speciaal arrangement of een vastgesteld menu.

De vide is af te huren voor private dining tot 40 personen. Wij bieden dan standaard het tropique deluxe-menu aan. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er kosten verbonden aan de huur van de vide. Wil je met meer dan 40 personen komen dineren? Bel ons dan even voor de mogelijkheden op +31 20 358 65 53 of stuur een mailtje naar info@barbotanique.nl.

Wil je bij ons komen borrelen met een grote groep, kijk dan op onze borrel pagina voor meer info.

Reserveren tot 20 personenen kan via de website en anders kunt u contact opnemen via het contact formulier of mailen naar: info@barbotanique.nlBellen is uiteraard mogelijk, ook voor specifieke dieten of anderszins speciale wensen of vragen. Wij zijn iedere dag vanaf 09.00 te bereiken op het volgende nummer: +31 20 358 65 53 

Wij hopen jullie snel te zien bij Bar Botanique!

Une question?