Groepslocatie in Amsterdam Oost

Als u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een grotere groep, dan is Bar Botanique de perfecte locatie. Of het nu gaat om een diner met een grote groep, het vieren van afstuderen of een verjaardag met ongeveer 90 personen, of een teamuitje. Bij Bar Botanique kan (bijna) alles. Opzoek naar een ruimte met meer privacy? Ook dat is mogelijk! Onze vide is in z'n geheel af te huren. 

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een speciaal 3-gangen diner aan. Ook voor de lunch hebben wij een groepsmenu

Wij hopen jullie snel te zien bij Bar Botanique!

Private dining

Heb je iets te vieren en doe je dat graag onder het genot van een uitgebreid diner? Dat regelen wij! Bij Bar Botanique is er altijd een mogelijkheid voor private dining, hoe groot de groep ook is.

Boek jouw private dinner

Groepsdiner

Kom uitgebreid dineren met een groep. Bar Botanique heeft meer dan genoeg ruimte voor groepsdiners met een unieke (kleurrijke) ervaring.

Reserveer nu jullie groepsdiner

Zakelijk diner

Als je opzoek bent naar een geschikte locatie voor een zakelijk diner, dan is Bar Botanique de ideale plek. Onderhoud in alle sfeer je contacten en geniet van ons uitgebreide menu. 

Informeer naar de mogelijkheden

Vergaderen

Bij Bar Botanique hebben we verschillende mogelijkheden voor het hebben van een vergadering. Onze barista’s zetten met liefde de broodnodige koffie.

Informeer naar onze vergadermogelijkheden

Productpresentatie

Maak een goede indruk en organiseer je product presentatie bij bar Botanique. Huur bijvoorbeeld onze vide af en doe ongestoord én in stijl je verhaal. Onze barista’s verzorgen de koffie.

Productpresentatie organiseren